Implementatiemanager WeHelpen

Om burenhulp meer mogelijk te maken, is de combinatie online en offline belangrijk. Er is vaak al een natuurlijke drempel bij mensen om hulp te vragen, ook online. Als implementatiemanager lever ik graag een bijdrage aan het koppelen van online en offline activiteiten, stimuleer ik activiteiten en mogelijkheden op microniveau om deze vervolgens te verbinden met ontwikkelingen op macroniveau.

Inmiddels heb ik veel ervaring met het introduceren van technologie als hulpmiddel binnen zorg en welzijn en het enthousiasmeren van mensen voor veranderingen. Mijn kracht ligt in het begeleiden van complexe samenwerkingsverbanden en in het, vanuit gezamenlijke ambitie, tot mooie doelen en resultaten komen. Maar ook het vertalen van persoonlijke wensen en ideeën van gebruikers in mogelijkheden voor nieuwe werkprocessen en veranderingen in aanpak behoort tot mijn expertise.

WeHelpen vind ik een prachtig initiatief omdat het vanuit de coöperatiegedachte is opgezet en kennisdeling onder de leden stimuleert. Het vanzelfsprekend maken van burenhulp in een sterk geïndividualiseerde samenleving is een mooie, maatschappelijke ambitie, waarvoor ik mijn kennis en expertise graag inzet. Bij de implementatietrajecten die ik heb begeleid heeft dat bijvoorbeeld geleid tot een actief ambassadeursnetwerk en een goede naamsbekendheid binnen de gemeente. Ook is WeHelpen geborgd in de primaire werkprocessen van de professionele partners en wordt de website actief gebruikt.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? U kunt mij bellen (06-52 444 065) of mailen.

Contactformulier

Velden met een * zijn verplicht

Uw naam *

Uw e-mail *

Onderwerp

Bericht

Wil je meer weten over mijn werkervaring, kijk dan op mijn LinkedIn profiel.

Leave a Reply

Your email address will not be published.